Welkom bij Ilfaro

Ben je op zoek naar training voor jezelf of je medewerkers? Ilfaro verzorgt trainingen in Oplossingsgerichte (team)coaching, samenwerking en leiderschap. Ook meer specifieke thema’s zoals veerkracht & balans, feedback geven & krijgen, intervisie en bemiddeling zitten in ons standaardaanbod. Naast onze open opleidingen, werken we ook trainingen uit op maat voor onze klanten.

Ben je op zoek naar een individuele coach, een bemiddelaar, een teamcoach of een procesbegeleider voor de ontwikkeling van je organisatie? We begeleiden mensen en organisaties op een Oplossingsgerichte manier naar de verandering die zij willen zien.

ILFARO BV

Dalenstraat 8
3020 Herent
België
info@ilfaro.be
VAT: BE 0887.032.435

Volg Ilfaro

Contacteer ons

Welke vraag je ook hebt, stel ze hier aan ons. We nemen spoedig contact met je op.

Anton Stellamans anton.stellamans@ilfaro.be GSM: +32 477 695 693
Chris Aertsen chris.aertsen@ilfaro.be GSM: +32 497 430 972
Lily Deforce lily.deforce@ilfaro.be GSM: +32 496 764 303
Vonneke Beeker vonneke.beeker@ilfaro.be GSM: +32 496 380 196
Op maat

Alles wat we vastpakken is co-creatie. We bekijken samen met de klant welke beste verwachtingen hij heeft ten aanzien van een coaching, een training of een begeleiding. In samenspraak werken we een voorstel uit, dat het meest passend is.

Teamdynamiek

We zetten alles in het werk om het best mogelijke uit de groep te halen. De wensen van de groep stemmen we af met de wensen van elke deelnemer. We bevorderen een constructieve dialoog waarbij elke stem telt.

Goede context

We dragen veel zorg aan de leer- en begeleidingscontext. Zo werken we graag op een locatie met voldoende ruimte, licht en lucht. Met de natuur dichtbij voor oefeningen buiten. En met aandacht voor gezonde voeding en drank.

Verandering

Oplossingsgericht werken is een internationaal verspreide aanpak die gebaseerd is op meer dan 40 jaar onderzoek naar wat goed werkt bij veranderingen. De gewenste verandering makkelijker maken op een menselijke manier is wat ons drijft in ons werk.