You are here

25/04/2024 to 26/04/2024

Geloof jij ook dat een sterke feedbackcultuur bijdraagt tot het succes van goed draaiende organisaties? En wil je graag onderzoeken hoe je ruimte kan geven aan kritische en bijsturende feedback door het in te bedden in een bredere feedbackcultuur?

Tijdens deze module behandelen we feedback als voortdurende afstemming in alle richtingen van een organisatie. Feedback is de uitwisseling van nuttige informatie om als mens, team of organisatie verder te groeien. Goede feedback staat voor kwalitatieve interacties, focust op ontwikkeling, motiveert om te veranderen, te verbeteren en versterkt relaties.

Daarom bekijken we feedback in de ruime zin van het woord. Het zijn zowel conversaties waarbij we waarachtig bevestigen en waarderen van wat goed zit, als de kritische gesprekken. Dit vraagt om een veilige en open context, maar ook om een aantal vaardigheden, waarop we tijdens de opleiding uitgebreid oefenen.

Tijdens deze interactieve training:

  • krijg je zicht op voorwaarden en kenmerken van een dynamische feedbackcultuur;
  • oefen je op verschillende vaardigheden die bijdragen tot deze cultuur;
  • wisselen we goede praktijken uit en
  • krijg je de ruimte om te reflecteren over hoe je deze cultuur meer ingang kan laten vinden in jouw organisatie.

En uiteraard bekijken we samen hoe dit alles kadert binnen onboarding, functionerings-, evaluatie- en exitgesprekken.

Nu al interesse in dit item? Check dan onze blog over de kunst van feedback en onze publicatie 'The Art of Giving Feedback'

 

Lily Deforce en Chris Aertsen

Lily en Chris zijn gepassionneerde trainers die graag mét de deelnemers in dialoog gaan om alle aanwezige ervaring en kennis naar boven halen en daar op verder te bouwen. Ze putten eveneens uit hun ervaring als leidinggevende en als organisatiecoach. 

Voor wie?

Deze training staat open voor iedereen die werkt in een organisatiecontext. Enige voorkennis van het Oplossingsgericht werken is aangewezen. Mocht dat niet het geval zijn dan vragen we je om je op voorhand wat in te lezen. We helpen jou daar graag mee verder.

Wanneer? 

25 en 26 april 2024

Waar?`

Heverlee, Prosperdreef 1

Prijs

€ 660 voor not-for-profitorganisatie en zelfstandigen

€ 880 voor profitorganisaties

Incl. vegetarische lunches en cursusmateriaal en excl. 21% btw

 

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur. 

Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laatijdige annulatie (7 dagen voor de cursus) of bij niet opdagen.     

In geval van overmacht kan de cursus uitzonderlijk worden afgelast of uitgesteld. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.