You are here

Hieronder vind je een overzicht van ons open aanbod. Zowel ervaren SF professionals als beginners komen aan hun trekken in deze trainingen.

Nieuw in ons aanbod: een unieke dag voor leidinggevenden en hun teams die met nieuwe energie vooruit willen, in verbinding met elkaar en met het grotere geheel. Wil je met je team heel bewust tijd maken om samen na te denken over jullie toekomstige samenwerking en wat daarvoor nodig is? Tijdens deze dag creëer je samen met je teamgenoten een rijke voedingsbodem voor een moeiteloze doorstart.

07/02/2022 to 11/02/2022
04/07/2022 to 08/07/2022
03/10/2022 to 07/10/2022

Dank zij deze intensieve en praktische opleiding:

 • leer je de essentiële technieken van oplossingsgericht coachen;
 • zal je meteen al in staat zijn om deze efficiënte en respectvolle manier van interactie toe te passen in je werk en privéleven;
 • krijg je de kans om in een veilige en aangename omgeving aan je persoonlijke doelstellingen en uitdagingen te werken.
14/03/2022 to 18/03/2022

Tijdens deze 5daagse krijg je de kans om je oplossingsgerichte vaardigheden te verdiepen. We richten ons op wat jij al goed doet als oplossingsgerichte coach én die zaken die je wil verbeteren. Aan de hand van video's van jouw coachings, ontvang je feedback over jouw werk. Daarnaast besteden we aandacht aan teamcoaching, bemiddeling en leiderschap. 

24/03/2022 to 25/03/2022
02/06/2022 to 03/06/2022
29/09/2022 to 30/09/2022

An innovative and in depth program consisting of three modules for coaches, trainers, therapists, consultants with basic experience in Solution Focused coaching, who are interested in exploring the new and powerful combination of Solution Focus, Embodiment and Micro Constellations.

31/03/2022 to 03/06/2022

Een lerend netwerk voor organisatieleiders

In een sfeer van vertrouwen werk je samen met anderen aan je persoonlijke ontwikkeling en laat je je leiderschapsrol groeien. Een lerend netwerk is als een reis die je samen onderneemt, waarbij je samen onderzoekt en leert. Dankzij de oplossingsgerichte begeleiding en de interactie met andere deelnemers:

 • Verbreed en verdiep je je kennis en inzicht in typische organisatie-issues
 • krijg je advies en vind je oplossingen voor persoonlijke en organisatie-uitdagingen
 • ontwikkel je je coachende vaardigheden
 • en vergroot je je persoonlijke veerkracht.

De verbinding die ontstaat met ‘gelijken’ werkt vaak ook door naast de samenkomstdagen.

Meer dan ooit worden wij door de huidige uitdagingen zoals Covid, burn-outs,  stress, uitgenodigd om onze weg terug te vinden naar ons lichaam, naar diepmenselijke relaties en de wijsheid en puurheid van de/onze natuur. 

Als we onder druk staan dan vertaalt zich dat in ons lichaam, onze houding, onze adem. We zakken een beetje in, we ademen oppervlakkiger, onze spieren spannen zich ongemerkt op, ons blikveld vernauwt, we voelen ons afgescheiden van anderen en van de wereld rondom ons. Het voelt alsof we ons willen harden of wegvluchten. Hoe kunnen we via de wijsheid van het lichaam dit mechanisme beter begrijpen, onszelf beter monitoren, reguleren, beter aansluiting vinden met anderen, met gebeurtenissen, en er mee samenwerken in een richting die we beogen? Dat is de focus van the body talks! 

Ilfaro organiseert voor de derde keer een reeks van 7 sessies om meer flow, coherentie en balans te ervaren in ons leven. In deze drukke tijd waar we veel bezig zijn met ons hoofd en er veel mentaal verkeer is, leren we om te vertragen en de verschillende energiecentra in ons lichaam te voelen en te onderscheiden. We stemmen ons af op de subtiele lichaamssignalen die we op elk moment kunnen ervaren gaan op zoek naar meer veerkracht en lichaamsbewustzijn, vooral voor als we ons moe, gespannen, leeg, of op één of andere manier niet goed voelen.

23/05/2022 to 12/09/2022

Hoe blijf ik gezond en in balans? 

Bezorgt je werk je te veel stress? Heb je regelmatig een gevoel van controleverlies? Mis je energie om zaken aan te pakken? Ben je gevoelig voor veranderingen en onverwachte wendingen? 

Dan is deze 3-daagse vermoedelijk iets voor jou.

Aan het einde van dit programma:

 • Begrijp je beter jezelf en weet je hoe je aan zelfzorg kan doen,
 • Kan je makkelijker omgaan met moeilijke periodes,
 • Kan je rust creëren in je hoofd en je lichaam,
 • Heb je meer zelfvertrouwen en straal je dit ook uit,
 • Heb je meer energie en voel je je vitaler en
 • Sta je positiever in je job en in je leven
09/06/2022 to 22/09/2022

Dit programma staat open voor iedereen die een time-out kan gebruiken en meer energie en veerkracht wil voelen om de juiste keuzes te maken en het leven van elke dag aan te kunnen.
Het is ook een warme oproep naar jou als leidinggevende of werkgever om een medewerker uit te nodigen en die time out te gunnen. 
Als deelnemer krijg je goed werkende oefeningen, praktische tips, en handvatten mee die je ook na dit programma thuis en op het werk kunt gebruiken om meer balans te vinden als het leven om je heen woelig wordt.  

We verwachten van jou dat je open staat voor een holistische aanpak met momenten van stilte, ontspanning, beweging, zingeving, reflectie en ontmoeting met anderen.

23/11/2022 to 25/11/2022

Deze training staat open voor iedereen die met groepen werkt, zij het als leidinggevende, coördinator, of interne of externe coach of consultant. 

We richten ons op:

 • het goed aansluiten bij het team
 • het samen verkennen van de mogelijkheden
 • hoe je de oplossingsgerichte technieken toepast in groepen
 • hoe jij er wil gaan staan als teamcoach.