You are here

Hieronder vind je een overzicht van ons open aanbod. Zowel ervaren SF professionals als beginners komen aan hun trekken in deze trainingen.

03/07/2023 to 07/07/2023
29/01/2024 to 02/02/2024

Dank zij deze intensieve en ervaringsgerichte opleiding:

 • leer je de essentiële technieken van Oplossingsgericht coachen;
 • zal je meteen al in staat zijn om deze efficiënte en respectvolle manier van interactie toe te passen in je werk en privéleven;
 • krijg je de kans om in een veilige en aangename omgeving aan je persoonlijke doelstellingen en uitdagingen te werken.
 
28/09/2023 to 30/11/2023

Een lerend netwerk voor organisatieleiders

In een sfeer van vertrouwen werk je samen met anderen aan je persoonlijke ontwikkeling en laat je je leiderschapsrol groeien. Een lerend netwerk is als een reis die je samen onderneemt, waarbij je samen onderzoekt en leert. Dankzij de oplossingsgerichte begeleiding en de interactie met andere deelnemers:

 • Verbreed en verdiep je je kennis en inzicht in typische organisatie-issues
 • krijg je advies en vind je oplossingen voor persoonlijke en organisatie-uitdagingen
 • ontwikkel je je coachende vaardigheden
 • en vergroot je je persoonlijke veerkracht.

De verbinding die ontstaat met ‘gelijken’ werkt vaak ook door naast de samenkomstdagen.

 
05/10/2023 to 31/05/2024

Onze basiscursus Oplossingsgericht Coachen heeft reeds honderden coaches de tools gegeven om op een effectieve, efficiënte en waarderende wijze het verschil te maken voor hun klanten. Omdat het model simpel (maar niet eenvoudig) is, is het perfect mogelijk om in 6 dagen de essentie mee te geven. Het jaartraject is in het leven geroepen om het Oplossingsgericht werken nog dieper te laten doordringen in je manier van werken (en zijn). 

Het jaartraject is niet alleen nuttig voor je cliënten, het is ook een cadeau aan jezelf. Kies voor dit traject als je je helemaal wil onderdompelen in deze fijne manier van werken. 

Ben je reeds vertrouwd met het Oplossingsgericht werken en zoek je naar een training om je verder te verdiepen, dan is dit jaarprogramma je beste keuze. Steve de Shazer indachtig, bestaat verdieping in het Oplossingsgericht werken uit een terugkeer naar de basics. Je zal nieuwe aspecten ontdekken, deze manier van werken nog meer in de vingers krijgen, anders gaan kijken naar je cliënten en een frisse kijk krijgen op je rol als coach.

Omdat we constant Oplossingsgericht aan de slag gaan, ontstaat er vanaf dag 1 een warme groep waardoor je je een heel jaar gedragen zal weten.

Heb je onze basiscursus reeds gevolgd of ben je afgestudeerd aan het Korzybski Instituut, dan kan je rekenen op een alumni korting van 20%.

12/10/2023 to 26/04/2024

Deze training staat open voor iedereen die graag Oplossingsgericht werkt in een organisatiecontext, zij het als leidinggevende, coördinator, interne of externe coach of consultant. 

In 5 verschillende modules van telkens 2 dagen besteden we aandacht aan:

 • hoe je Oplossingsgericht aan de slag gaat in een organisatie
 • hoe je met meer vertrouwen jouw rol opneemt in een organisatie
 • hoe je teams mee op sleepptouw neemt
 • hoe je een organisatie wendbaarder en veerkrachtiger maakt
 • hoe je bijstuurt en bemiddelt waar nodig