You are here

 

Organisaties zijn vaak op zoek naar een teambuilding die verder gaat dan een outdoor activiteit of een fijne uitstap. Ze zoeken een zinvolle activiteit die toch aangenaam en plezierig is. Wij zijn blij dat we doorheen de jaren een aanbod hebben ontwikkeld waar onze klanten unaniem tevreden over zijn.  

Hoe gaan we te werk?   

We beginnen met interviews bij alle teamleden. Hoe staan ze in het team? Wat appreciëren ze in de samenwerking? Wat is hun beste bijdrage?  Welk team willen ze worden? Maar ook: waar liggen de uitdagingen en wat kan beter?
Op basis van deze informatie bereiden we een scenario voor dat toegespitst is op de specifieke vragen en wensen van het team. De vele interactie- en werkvormen die Ilfaro in de loop van de jaren opgebouwd heeft, zorgen ervoor dat de dagen tegelijk speels en diepgaand zijn, met veel aandacht voor de inbreng van alle leden van het team.
 

Teamcoaching

We verblijven in een mooi kader, en gaan samen aan de slag met die dingen die er toe doen in het team. We doen o.a. succesanalyses, dromen over de gewenste toekomst en onderzoeken de sterktes, talenten en hulpbronnen in het team. En we maken tijd om samen te lachen, te oefenen met uitdagende situaties en nieuwe skills te leren die de veerkracht van het team versterken.
 

Samen verder aan de slag

Het team krijgt de nodige instrumenten en tools mee om na de teamsessie actief en prettig aan de slag te blijven. De opgebouwde energie wordt op die manier meegenomen naar de werkplek en de vooruitgang in het team blijft voelbaar en zichtbaar en wordt nauwkeurig en regelmatig in kaart gebracht.

Terugkoppeling

Na een aantal maanden is er een terugkoppelingsmoment met Ilfaro. Wat is er beter? Wat heeft er goed gewerkt? Welke resultaten hebben we bereikt?
 

Duur

De duur van de teamcoaching kan varieren van 1 halve dag tot een 2daagse. Dat hangt af van de aard van de organisatie, de issues binnen het team en de wensen van de opdrachtgever.

Testimonial

We zijn de afgelopen maanden flink aan de slag gegaan met de doelen die wij gedurende de teamdag hebben gesteld. Iedereen heeft zich er actief voor ingezet en we hebben afgelopen week gedurende een teamoverleg de bereikte resultaten overlopen. We zijn op alle thema's vooruitgegaan! Hartelijk dank nogmaals voor de mooie teamcoachingsdag die tot deze schitterende resultaten heeft geleid. Met vriendelijke groet,

Lisa Barten Teamleider LVB-P & Projectleider Excellente Zorg GGZ Oost Brabant