You are here

Vind je eigen stem: "As it is in heaven" weekend in Heverlee

 

'As it is in heaven' is een diepgaande zangcursus bij de bijzondere gelijknamige film. Deze film die zoveel mensen geraakt heeft, dients als onze inspiratiebron en roept je op te luisteren naar je innerlijke stem en je eigen waarheid uit te zingen. Wie klank kan geven aan alle aspecten in zijn leven, heeft geen dirigent van buitenaf meer nodig. 

"Ik kom luisteren", zegt Daniël, de hoofdrolspeler in de film. Luister je mee? 

Alles begint met luisteren, luisteren naar je eigen stem. Wat je hoort, kun je loslaten en klank geven. Zo maak je een bijzondere reis, waarin je eigen toon zichtbaar wordt. Je geeft klank aan je leven, je dromen, je ervaringen. Serieus én met een knipoog! 

In de cursus komen volgende zaken aan bod: 

  • je natuurlijke stem bevrijden,
  • zingen vanuit het hart,
  • verbinding maken,
  • in je kracht komen te staan,
  • je eigen unieke plek mogen innemen,...

Als kers op de taart zingen we Gabriella's song (te beluisteren op youtube) - in het Nederlands.

Interesse? Bekijk ons Open aanbod

Ken je de film "As it is in heaven" nog niet, of wil je hem nog eens bekijken? Kom dan naar onze gezellige filmnamiddag op paasmaandag 21 april om 16u. (tot 18u30), bij "Ilfaro", Prosperdreef 1, 3001 Heverlee 

Of kom, als je wilt, wat vroeger voor een deugddoende wandeling in het Heverlee-bos. We vertrekken om 14u. op de parkeerplaats van Ilfaro. Kosten: vrije bijdrage voor de warme choco (en hartelijke ontvangst). Graag een berichtje op info@ilfaro.be als je er graag bij bent.   

 

 

ELS CUYPERS

Els is de oprichter van SoundXperience. Ze faciliteert zangcirkels en vocale workshops. Ze is gefascineerd door de verbindende en versterkende kracht van muziek. In MuseXperience, organiseert ze inspirerende reizen naar verschillende bestemmingen met nog meer zang en met respect en interesse voor het land en zijn bevolking.  Els is ook artistiek directeur van The Singing Village, een community kunst project.