You are here

OVER DE OPLEIDING

Het ABCD van veerkracht  in 4 sessies van anderhalf uur
(8 - 16 deelnemers)

Functioneren online, heropstarten na een lange quarantaine, het is voor iedereen anders. Sommigen zijn een beetje fragiel of zelfs angstig. Anderen zijn enthousiast. We zitten niet allemaal in dezelfde boot, wel in dezelfde storm. Reden te meer om geduld en begrip te tonen, om goed af te stemmen met elkaar en om de gewenste manier van functioneren samen vorm te geven. Dat geeft de teamveerkracht een boost! Met onze begeleiding, op maat van de behoeftes van elk team, met aandacht voor alle stemmen, voor alle nieuwe inzichten en voor de ervaringen van de laatste weken, leren teamleden wat ze voor elkaar kunnen betekenen in coronatijden. Hoe ze elkaars veerkracht en de veerkracht van het team maximaal kunnen versterken.  

Tijdens deze sessies gaan teamleden persoonlijk en oplossingsgericht in gesprek met elkaar. Onze begeleiding creeërt de opportuniteit om écht te luisteren naar elkaar, om ervaringen en noden te delen, om begrip uit te spreken en om samen vooruit te kijken naar nieuwe manieren van (samen)werken. 

Tegelijkertijd ervaren deelnemers de kracht van de oplossingsgerichte taal en hoe we onze realiteit samen vorm geven door de manier waarop we met elkaar in gesprek gaan.

Om het maximum uit deze opleiding te halen, raden we aan om voorafgaand aan de sessies ons boek 'Vergroot de veerkracht in jezelf en je team' te lezen. 

  

Anton Stellamans, Chris Aertsen, Lily Deforce en/of Liselotte Baeijaert

Wij zijn de drijvende kracht achter Ilfaro. Onze collega begeleiders zijn fijne warme mensen, oplossingsgerichte professionals met jaren ervaring.  Meer informatie over ons ons team via link

PRAKTISCH 

  • Bel ons voor informatie en voor een intakegesprek. Zo leren we je team kennen en de noden die er vandaag zijn.
  • Data worden in samenspraak bepaald. De online sessies duren anderhalf uur. 

PRIJS

  • Ons tarief voor dit standaardpakket van 4 sessies bedraagt € 1600 voor non profit organisaties en € 2400 voor bedrijven (excl. btw).
  • We kunnen ook sessies maken op maat van uw organisatie. Dan rekenen we een ontwikkelingskost aan.
  • Annulatie kan tot 10 dagen voor de opstart zonder kosten.