You are here

Ilfaro

Oplossingsgericht werken is simpel maar niet eenvoudig. Tijdens de basiscursus leer je met vertrouwen je eerste stappen te zetten als Oplossingsgerichte coach. Wil je die eerste drive niet verliezen en telkens weer opnieuw de respectvolle rijkdom van deze manier van coachen verdiepen, dan ben je bij deze verdiepingsdagen zeker aan het goede adres.

Tijdens verdiepingsdagen ervaar je inspirerende oefeningen, deel je nieuwe inzichten, bouw je voort op ervaringen en kan je al je vragen en cases kwijt in een deugddoende intervisie.

 

Liselotte Baeijaert en Anton Stellamans

De verdiepingsdagen worden begeleid door Liselotte en Anton.

Voor wie? Je kan je inschrijven voor een of meer verdiepingsdagen als je reeds de basiscursus Oplossingsgericht coachen bij Ilfaro hebt gevolgd. Heb je ook al de Verdiepingscursus gevolgd, dan blijf je uiteraard welkom op deze dagen. 

Max. 12 deelnemers per verdiepingsdag.

Timing: Ontvangst vanaf 9u. Start om 9:30 tot 17u.

Lokatie: Ilfaro, Prosperdreef 1, Heverlee

Prijs: Een opvolgdag kost 300€ (ex. btw). Schrijf je je in voor 2 of meer, dan betaal je 250€ (ex. btw) per dag (incl. lunch).

Inschrijving: Je inschrijving is definitief na het ontvangen van je inschrijvingsgeld.

Annulatie: kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. 

In geval van overmacht kan de cursus uitzonderlijk worden afgelast of uitgesteld. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.