You are here

Chang Duong
15/10/2018 to 17/10/2018

Dit is een week die je zal helpen om de stress en drukte van je leven van je af te gooien en om met eenvoudige maar zeer krachtige tools een nieuw evenwicht tot stand te brengen.

Ook als je niet in een burnout zit, kan je leren om je veerkracht te versterken door anders te leren omgaan met prikkels, negatieve informatie en gedachten en door in te tunen op je lichaam en de nuttige signalen die je krijgt om goed voor jezelf te zorgen.

We gaan samen bewegen, verstillen, reflecteren en uitwisselen via oplossingsgerichte gesprekken die je uitnodigen tot meer (zelf) inzicht. 

Wat gaan we doen? 

 • We gaan onszelf een rustpunt geven
 • Lena neemt ons mee in lichaamswerk 
 • Liselotte begeleidt oplossingsgerichte gesprekken die je zullen helpen om je veerkracht te versterken en je vitaliteit te verhogen
 • Je wordt uitgenodigd tot onderzoek over hoe je in je leven en werk meer balans en veerkracht kan bouwen  
 • Je leert je adem gebruiken als krachtbron in stressvolle situaties  
 • We maken je vertrouwd met de kracht en eenvoud van korte meditatie oefeningen die je zo kan meenemen naar je dagelijks leven. 

Waar doen we het voor?

 • Je voelt na deze week een grotere innerlijke rust en balans
 • Je bent je nog meer bewust van je persoonlijke troeven, kwaliteiten en grenzen
 • Je hebt een beter zicht op wat er goed voelt voor je en wat je mogelijkheden zijn 
 • Je bent terug in contact  met je innerlijke vrijheid en wijsheid
 • Je werkt toe naar meer levensenergie en vreugde 
 • Je ontdekt makkelijke praktijken en oefeningen om je energie en vitaliteit te bewaren 
 • Je krijgt een nieuw netwerk van mensen waarmee je diepe en warme gesprekken kan voeren. 
Lena Span

Mijn naam is Lena Span. Wat mij (naast surfen) inspireert is te leven en werken van binnen uit. Een grote drijfveer in mijn leven is te gaan voor wat goed voelt, wat makkelijk gaat en natuurlijk aanvoelt. daarvoor is het belangrijk contact te houden met de verticale lijn. De vertiale lijn staat voor de diepere verbinding met het Leven en de Spirit, hoe het leven zich van binnen uit wil manifesteren. En de horizontale lijn staat voor de vorm en interactie met anderen, de expressie vanuit de verticale lijn. Deze twee lijnen verbind ik in mijn werk met elkaar. Ik kan mensen heel goed mee naar binnen nemen, in contact brengen met de verticale lijn. En van daaruit op een natuurlijke manier uitnodigen naar buiten te komen. De methodes die ik hier o.a. voor gebruik zijn yoga, meditatie, adem, massage en 'Trager'.  Website

meer

Liselotte Baeijaert

Ik ben Liselotte en ik ben altijd op zoek naar hoe we op ons best kunnen zijn of anderen helpen om met iets meer gemak en plezier als "de beste versie van onszelf" door het leven te kunnen stappen. Op mijn weg kwam ik vele goede leraars tegen en nu combineer ik zowat alles wat ik van deze mensen en mijn boeken heb mogen leren. Van Gestalt werk, hypnotherapie, ademwerk, mindfulness, bewegingstherapie, energetische massage tot de mooie filosofie en krachtige  interventies van Solution Focus. 
Solution Focus heeft me vele antwoorden gebracht in hoe we taal en verbeelding kunnen hanteren om verandering teweeg te brengen... én ik ervaar zelf dat ik nog sneller verder geraak als we het talige communiceren kunnen combineren met lichamelijke ervaringen, beweging, lichaamsbewustzijn, ademen en aandacht. 
De vitaliteitsweek is één van de projecten waar ik dit jaar het meest naar uit kijk!  

WANNEER? 

Van 15 tem 17 oktober 2018, elke dag van 10 tem 17u. 

WAAR

In Heverlee Leuven, bij Ilfaro, Prosperdreef 1

De training is niet residentieel. Wie wil kan een lijst krijgen van mogelijke (goedkope) accommodatie in Leuven en in de buurt. 

PRIJS

500 euro + 21% btw voor het programma en inclusief 3 vegetarische lunches, alle versnaperingen en drank.