You are here

you-x-ventures-unsplash

In snel veranderende en complexe contexten is de kracht van zelforganisatie en zelfsturing al veelvuldig bewezen. Zelfsturende teams beslissen zelf over hoe ze op de best mogelijke manier hun verantwoordelijkheden opnemen, wie welke taken uitvoert, wat de beste planning is… Een van de doelen hierbij is dat medewerkers een hogere betrokkenheid vertonen bij het werk en dat de troeven van iedereen in het team maximaal aan bod kunnen komen. 

Oplossingsgerichte conversatietechnieken en interactievaardigheden kunnen deze samenwerking aanzienlijk vergemakkelijken. Tijdens deze workshop verkennen we op een oplossingsgerichte manier de basisprincipes van zelfsturende teams en toetsen we die aan de ervaringen van de deelnemers. Samen bedenken we mogelijkheden en strategieën om met zelfsturende teams of aspecten ervan aan de slag te gaan in organisaties.

Aan het einde van deze dag:

  • heb je inzicht in de principes van zelfsturende teams en wat er nodig is om deze optimaal te laten werken;
  • heb je ervaren wat de voordelen zijn van zelfsturende teams;
  • heb je oplossingsgericht samengewerkt met andere experten; 
  • en heb je een zicht op hoe jij van start zou kunnen gaan met zelfsturende teams in je organisatie of als coach/consultant.
Chris en Lily

Lily en Chris hebben samen heel wat leidinggevende ervaring op hun teller staan. Lily onder andere als directeur van Fairtrade Belgium en Chris als directeur van Change Designers. Die ervaring en hun ervaring als begeleider van managementteams, maakt dat zij een goed zicht hebben op de diverse uitdagingen waar leidinggevenden voor staan, waaronder ook het gegeven zelfsturing.

 

Voor wie?

Leidinggevenden, coaches, docenten, loopbaanbegeleiders en HR consultants. Je hoeft geen voorkennis te hebben over SF. Interesse is voldoende.

Om het leren te bevorderen werken we met een groep van minimum en maximum 16 personen.

Timing: Ontvangst vanaf 9u. Start om 9u30 tot 17u.

Locatie: Ilfaro, Prosperdreef 1, Heverlee

Prijs per dag: 300 € (ex 21% BTW)

Warme vegetarische lunch en materiaal inbegrepen.

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur. 

Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laatijdige annulatie (7 dagen voor de cursus) of bij niet opdagen.