You are here

Photo by Suzanne D. Williams on Unsplash

Verandering is onvermijdelijk. Organisaties passen zich continu aan aan de veranderende context om te kunnen overleven. Anderzijds leidt verandering vaak tot frustratie en weerstand. Binnen het oplossingsgerichte paradigma gaan we er voorzichtig mee om. We richten ons vooral op de goede ideeën en evoluties die al plaatsvinden in de veranderbeweging en bouwen daar op verder. We creëren nog meer eigenaarschap voor de gewenste toekomst en we mobiliseren zoveel mogelijk mensen om op hun beste manier stappen te zetten in de richting van de gewenste situatie. Mooi verpakte ideeën rond organisatieverandering kunnen inspireren, maar slaan niet aan wanneer ze van boven- of buitenaf ingevoerd worden. Het is veel eenvoudiger om de verandering te versterken die reeds plaatsvindt en de mensen de ruimte te geven om de gewenste veranderingen mee vorm te geven.

 Tijdens deze dag: 

  • maak je kennis met de “User’s guide to the future” van Mark McKergow;
  • bespreken we best practices op het vlak van verandermanagement;
  • maak je kennis met de kracht van rituelen;
  • en onderzoeken we hoe jij een katalysator van verandering kan zijn binnen je organisatie of als begeleider.

Deze dag wordt gegeven door Anton Stellamans en Chris Aertsen

 

Voor wie?

Leidinggevenden, leden van bestuursraden, coaches en HR consultants. Je hoeft geen voorkennis te hebben over SF. Interesse is voldoende.

Om het leren te bevorderen werken we met een groep van minimum 8 en maximum 20 personen.

Timing: Ontvangst vanaf 9u. Start om 9:30 tot 17u.

Lokatie: Ilfaro, Prosperdreef 1, Heverlee

Prijs per dag:
For profit: 250€ (ex 21% BTW)
Non profit: 200€ (ex 21% BTW)
Incl. vegetarische lunch en cursusmateriaal

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur. 

Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. 

In geval van overmacht kan de cursus uitzonderlijk worden afgelast of uitgesteld. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.