You are here

Jeremy Bishop
13/09/2021 to 17/09/2021

Tijdens deze 5daagse krijg je de kans om je oplossingsgerichte vaardigheden te verdiepen. Voorbij de technieken besteden we ook aandacht voor de flow van het oplossingsgericht gesprek. We richten ons op wat jij al goed doet als oplossingsgerichte coach én die zaken die je wil verbeteren. Aan de hand van video's van jouw coachings, ontvang je feedback over jouw werk.

Om het leereffect te vergroten werken we met een kleine groep van maximum 12 deelnemers.

Het basismateriaal voor deze week zijn: life coachings, demo's, cases, audio en video opnames van SF pioniers en literatuur.

Programma

Dag 1: kennismaking - beste verwachtingen - review basistechnieken en principes

Dag 2: coaching met video feedback/reflective team - intervisie - achtergrond: ontwikkeling van het oplossingsgericht werken

Dag 3: live coaching met video feedback/reflective team - intervisie - achtergrond: ethische drive van de oplossingsgerichte coach

Dag 4: live coaching met video feedback/reflective team - sf teamcoaching: skills voor het faciliteren van oplossingsgerichte teamgesprekken

Dag 5: sf teamcoaching - terugblik

Chris Aertsen en Anton Stellamans

Wanneer? 

Van 13-17 september 2021

Voor wie?

Deze training staat open voor iedereen die reeds een basisopleiding oplossingsgericht coachen of therapie gevolgd heeft aan de volgende instituten: ILFARO, BRIEF, SolutionsAcademy, Korzybski International, SolutionSurfers en SFWork of aan een IASTI erkend instituut. Of laat ons weten waar je je basisopleiding hebt gevolgd.

Om het leren te bevorderen werken met een groep van maximaal 12 personen.

 
Praktische informatie

Locatie: Ilfaro, Prosperdreef 1, Heverlee

Cursustijd: we starten maandag om 10u, de andere dagen beginnen we om 9:30. We eindigen telkens om 17u.

Prijs van de cursus: 1500€ (ex 21% BTW) incl. cursusmateriaal.

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur. 

Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laatijdige annulatie (7 dagen voor de cursus) of bij niet opdagen.     

In geval van overmacht bij Ilfaro kan de cursus uitzonderlijk worden afgelast of uitgesteld. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.  

Indien het wegens de Corona maatregelen niet mogelijk zou zijn om fysiek samen te komen, zal deze vorming online plaatsvinden. De ingeschrevenen krijgen dan een korting van 275€ op het inschrijvingsgeld.