You are here

Op 4 februari kan je bij ons komen ontdekken wat een Oplossingsgerichte aanpak jou, je team of je je organisatie kan brengen. Je leert om de aandacht te richten naar wat (al) werkt, waar mensen tevreden mee zijn en waar ze graag (meer van) zouden willen. Zo krijgt een gesprek een heel andere wending en voelen mensen zich competenter, creatiever en veerkrachtiger als ze in jouw buurt zijn of met jou samenwerken! Met aandacht voor wat werkt en enkele goed gestelde vragen kan je een echt verschil maken voor mensen en/of veranderingen makkelijker doen lopen.

Breng gratis iemand mee!

Kom je graag kennismaken met Ilfaro en met Oplossingsgericht werken op 4 februari? Dan kan je iemand uitnodigen die gratis meekomt als jouw gast!

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe inzichten, krachtige interventies en tools om gesprekken nuttiger, positiever en fijner te maken zodat samenwerken makkelijker en leuker wordt.  Je hoeft geen voorkennis te hebben. Interesse is voldoende.

Om het leren te bevorderen werken we met een groep van minimum 8 en maximum 16 personen.

Timing: Ontvangst vanaf 9u. Start om 9u30 tot 17u.

Locatie: Ilfaro, Prosperdreef 1, Heverlee

Prijs per dag: 300 € (ex 21% BTW)
NB. Neem gratis een collega of relatie mee!

Warme vegetarische lunch en materiaal inbegrepen.

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur.  Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laatijdige annulatie (7 dagen voor de cursus) of bij niet opdagen.