You are here

Ben je helemaal niet bekend met oplossingsgericht werken maar klinkt het als een veelbelovende manier om constructieve gesprekken te voeren met mensen? Dan kan je komen kennismaken met Ilfaro en op een heel interactieve manier je eerste stappen zetten in oplossingsgericht werken. 

Je leert om de aandacht te richten naar wat (al) werkt, waar mensen tevreden mee zijn en waar ze graag (meer van) zouden willen. Zo krijgt een gesprek een heel andere wending en zullen mensen zich competenter, creatiever en veerkrachtiger voelen als ze in jouw buurt zijn of met jou samenwerken! Met aandacht voor wat werkt en enkele goed gestelde vragen kan je een echt verschil maken voor mensen en/of veranderingen makkelijker doen lopen.

Als deze dag je bevalt, kan je ervoor kiezen om een basiscursus oplossingsgericht coachen te gaan volgen of om ons in te schakelen in een verandertraject/ teamcoaching/ coachingsopleiding in je organisatie. 

 

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe inzichten, krachtige interventies en tools om gesprekken nuttiger, positiever en fijner te maken zodat samenwerken makkelijker en leuker wordt.  Je hoeft geen voorkennis te hebben. Interesse is voldoende.

Om het leren te bevorderen werken we met een groep van minimum 8 en maximum 16 personen.

Timing: Ontvangst vanaf 9u. Start om 9u30 tot 17u.

Locatie: Ilfaro, Prosperdreef 1, Heverlee

Prijs per dag: 300 € (ex 21% BTW)

Warme vegetarische lunch en materiaal inbegrepen.

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur.  Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laatijdige annulatie (7 dagen voor de cursus) of bij niet opdagen.