You are here

Improviseren, experimenteren, spelen zonder jezelf te verliezen in de ander, de wereld. Loslaten en het toeval toelaten om dichter bij jezelf te komen.

Wil je graag eens op vakantie met jezelf? Ben je op zoek naar een paar speelse verdiepingsdagen die jou in connectie brengen met jezelf, de ander en de wereld? Hou je van meditatie, wandelen, creatief aan de slag gaan, reflectie en goede gesprekken?

Dan verwelkomen we je graag op Het Verblijf in Lennik.

Een zintuigelijke reis

Tijdens deze drie dagen verwennen we geest en lichaam en gaan we met alle zintuigen aan de slag. We voorzien een rijk en gevarieerd programma, maar verplichten je tot niets. Je kan op elke moment ook tijd maken voor datgene wat voor jou belangrijk is.

Dag 1: ontdekken

Deze dag staat in het teken van observatie en zelfreflectie. We stellen ons open voor het landschap om ons heen, maar ook voor de rijkdom in onszelf. We ervaren de kracht van luisteren en van beluisterd te worden. En we nemen je mee in een tekenmeditatie.

Dag 2: beleven

Spelen, vrijuit gaan en ongedwongen experimenteren. We geven expressie aan wat er leeft in onszelf door te bewegen en te schilderen. Dit is een dag waar onnozel doen en plezier maken voorop staan.

Dag 3: uitdrukken

Tijdens de laatste dag brengen we alle inzichten en ervaringen samen. Wie ben jij? Wat is van jou? En hoe wil jij staan in de wereld? Thuiskomen en waarmaken zijn de sleutelwoorden. We maken samen een portret van elke deelnemer.

Chris Aertsen en Inge Ferwerda

Chris Aertsen is een van de partners bij Ilfaro. Zij is gebeten door het oplossingsgericht coachen. Ze laat mensen in gesprek gaan met zichzelf en anderen om zo meer zicht te krijgen op wat ze wensen voor zichzelf en hoe ze daar concreet mee aan de slag kunnen gaan. Ze werkt graag holistisch en betrekt in haar werk de context van de deelnemers, de natuur, het lichaam. Het resultaat van deze aanpak is dat mensen meer zelfvertrouwen ervaren en meer goesting hebben om in het volle leven te staan.

Inge Ferwerda is naast eigenaar en bezieler van Het Verblijf een creatieve duizendpoot. Ze werkte jarenlang als art director in diverse communicatiebureaus en is nu docent aan LUCA Gent. Recent kwam borstkanker op haar pad. Zelfzorg, geloof in de toekomst en creatieve expressie hielden haar veerkracht groot. Via creatieve oefeningen brengt ze mensen bij hun wijze kern.

 

Practisch:

  • data: afhankelijk van interesse
  • creatief vitaliteitsprogramma van 3 dagen, inclusief creatief materiaal
  • we starten om 9u30 en werken tot 17u
  • 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 3 x lunch, 2 x diner (gezonde vegetarische gerechten)
  • kost volledig programma gedeelde kamer:  725 euro inclusief BTW
  • minimaal 10 inschrijvingen en maximaal 14

Het Verblijf, een bijzondere locatie

Het Verblijf is een inspirerende en bezielde plek in het glooiende landschap van het Pajottenland. Het complex is een paar jaar geleden doorgedreven ecologisch verbouwd. Je kan er tal van prachtige wandelingen maken en ook een bezoek brengen aan het Kasteel van Gaasbeek. De kamers en ruimtes zijn sfeervol ingericht. Er is voldoende ruimte om zowel samen als alleen te kunnen zijn. 

www.hetverblijf.be

In het verblijf worden regelmatig yogasessies gegeven en ook ayurvedische massages. Tijdens deze driedaagse kan je je hier voor inschrijven mocht je daar zin in hebben (extra te betalen).